Oblak 365Arnes Učilnice

kontakt | šola | vrtec | novice | koledar | zaposleni | projekti | prehrana | naši uspehi | knjižnica | šport | povezave | IP | galerija | video | šolarček

Naši uspehi

Šolsko leto 2022/2023
Šolsko leto 2021/2022
Šolsko leto 2020/2021
Šolsko leto 2019/2020
Šolsko leto 2018/2019
Šolsko leto 2017/2018
Šolsko leto 2016/2017
Šolsko leto 2015/2016
Šolsko leto 2014/2015
Šolsko leto 2013/2014
Šolsko leto 2012/2013
Šolsko leto 2011/2012
Šolsko leto 2010/2011
Šolsko leto 2009/2010
Šolsko leto 2008/2009
Šolsko leto 2007/2008
Šolsko leto 2006/2007
Šolsko leto 2005/2006
Šolsko leto 2004/2005
Šolsko leto 2003/2004
Šolsko leto 2002/2003
Šolsko leto 2001/2002
Šolsko leto 2000/2001
Šolsko leto 2017/2018  [ pomoč ]

Srebrna priznanja iz znanja


Dora Egghart za uspeh na tekmovanju iz Vesele šole (mentorica Alanka Knuplež)
Dora Egghart za uspeh na tekmovanju za Cankarjevo priznanje iz znanja slovenščine (mentorica Lucija Hameršak)
Neja Hadžiselimović za uspeh na tekmovanju iz znanja geografije (mentorica Zdenka Ekselenski)
Luka Poš Šuman za uspeh na tekmovanju za Vegovo priznanje iz znanja matematike (mentorica Petra Munda)
Alja Sever za uspeh na tekmovanju iz znanja nemščine (mentorica Irena Zgaga)
Julija Sirk za uspeh na tekmovanju iz Vesele šole (mentorica Alanka Knuplež)
Julija Sirk za uspeh na tekmovanju za Proteusovo priznanje iz znanja biologije (mentorica Nataša Fras)
Žiga Šešerko za uspeh na tekmovanju iz Vesele šole (mentorica Alanka Knuplež)
Iva Šuman za uspeh na tekmovanju iz znanja zgodovine (mentorica Zdenka Ekselenski)
Ines Tašner za uspeh na tekmovanju za Vegovo priznanje iz znanja matematike (mentorica Natalija Ornik Kramberger)
Žan Zorman za uspeh na tekmovanju za Stefanovo priznanje iz znanja fizike (mentor Davorin Žižek)
Alen Živko za uspeh na tekmovanju za Stefanovo priznanje iz znanja fizike (mentor Davorin Žižek)

Izreden uspeh na učnem področju v vseh letih šolanja


Tajda Hamler
Eva Kurnik

Zlata priznanja


Neja Hadžiselimović za uspeh na zgodovinskem kvizu o življenju in delu Rudolfa Maistra (mentorica Zdenka Ekselenski)
Manja Kurnik za uspeh na zgodovinskem kvizu o življenju in delu Rudolfa Maistra (mentorica Zdenka Ekselenski)
Iva Šuman za uspeh na zgodovinskem kvizu o življenju in delu Rudolfa Maistra (mentorica Zdenka Ekselenski)

Izjemni dosežki na športnem področju


Tajda Hamler je na področnem tekmovanju Šolskega plesnega festivala v latinskoameriških plesih (samba, čača in rock'n'roll) s plesalcem Janom Urbancem osvojila 2. mesto (mentorica Petra Cvikl Marušič)
Tajda Hamler je na področnem tekmovanju Šolskega plesnega festivala v standardnih plesih (angleški valček, tango in quickstep) s plesalcem Lukom Horvatom osvojila 3. mesto (mentorica Petra Cvikl Marušič)
Rene Hercog je na državnem šolskem prvenstvu v judu v kategoriji nad 81 kg postal državni prvak (mentorica Petra Cvikl Marušič)
Luka Horvat je na področnem tekmovanju Šolskega plesnega festivala v standardnih plesih (angleški valček, tango in quickstep) s plesalko Tajdo Hamler osvojil 3. mesto (mentorica Petra Cvikl Marušič)
Ana Kurnik je na področnem tekmovanju Šolskega plesnega festivala med mlajšimi pari (do vključno šestega razreda) v standardnih plesih (angleški valček, tango in quickstep) s plesalko Tinkaro Štruc osvojila 2. mesto (mentorica Petra Cvikl Marušič)
Eva Kurnik je s plesalcem Nikom Rojkom na področnem tekmovanju Šolskega plesnega festivala v latinskoameriških plesih (samba, čača in rock'n'roll) osvojila 1. mesto (mentorica Petra Cvikl Marušič)
Eva Kurnik je s plesalcem Nikom Rojkom na področnem tekmovanju Šolskega plesnega festivala v standardnih plesih (angleški valček, tango in quickstep) osvojila 1. mesto (mentorica Petra Cvikl Marušič)
Nik Rojko je s plesalko Evo Kurnik na področnem tekmovanju Šolskega plesnega festivala osvojil 1. mesto tudi v latinskoameriških plesih (samba, čača in rock'n'roll) (mentorica Petra Cvikl Marušič)
Nik Rojko je s plesalko Evo Kurnik na področnem tekmovanju Šolskega plesnega festivala v standardnih plesih (angleški valček, tango in quickstep) osvojil 1. mesto (mentorica Petra Cvikl Marušič)
Tinkara Štruc je na področnem tekmovanju Šolskega plesnega festivala med mlajšimi pari (do vključno šestega razreda) v standardnih plesih (angleški valček, tango in quickstep) s plesalko Ano Kurnik osvojila 2. mesto (mentorica Petra Cvikl Marušič)
Jan Urbanc je na področnem tekmovanju Šolskega plesnega festivala v latinskoameriških plesih (samba, čača in rock'n'roll) s plesalko Tajdo Hamler osvojil 2. mesto (mentorica Petra Cvikl Marušič)
Jan Urbanc je na področnem tekmovanju v atletiki 7. 5. 2018 v Mariboru, v kategoriji skok v višino za fante, s preskočenimi 157 cm je premagal vso konkurenco in osvojil 1. mesto (mentorica Petra Cvikl Marušič)
Žana Žabčič je na področnem tekmovanju v atletiki 7. 5. 2018 v Mariboru, v kategoriji skok v višino za dekleta, s preskočenimi 138 cm osvojila 3. mesto (mentorica Petra Cvikl Marušič)

Izjemni dosežki na področju naravoslovja in tehnike


Nik Diego Damiš je na regijskem tekmovanju iz konstruktorstva in obdelave gradiv, v kategoriji obdelava lesa, osvojil 2. mesto (mentor Davorin Žižek)
Nino Muršec je na regijskem tekmovanju iz konstruktorstva in obdelave gradiv, v kategoriji obdelava kovin, osvojil 3. mesto (mentor Davorin Žižek)
Nik Rojko je na regijskem tekmovanju iz konstruktorstva in obdelave gradiv, v kategoriji obdelava kovin osvojil, 3. mesto (mentor Davorin Žižek)
Žiga Šešerko je na regijskem tekmovanju iz konstruktorstva in obdelave gradiv, v kategoriji obdelava lesa, osvojil 2. mesto (mentor Davorin Žižek)
Tinkara Štruc je na regijskem tekmovanju iz konstruktorstva in obdelave gradiv, v kategoriji obdelava papirja, osvojila 1. mesto (mentor Davorin Žižek)

Izjemni dosežki, povezani z zunanjimi mentorji


Hera Agapito Masten je na državnem prvenstvu WKSA, v kategoriji kate ekipno deklice, osvojila 1. mesto.
Hera Agapito Masten je na državnem prvenstvu WKSA, v kategoriji kumite deklice – mladi do 47 kg oz. kadetinje A do 45 kg, osvojila 1. mesto.
Brina Bezjak je na 18. odprtem državnem prvenstvu MTZS, ki je bilo 26. 5. 2018 v Novi vasi pri Blokah, s plesno skupino Mažoretnega kluba Lenart, v kategoriji pompom, osvojila srebro medaljo.
Tajda Hamler je članica KK TBP Lenart in je na državnem prvenstvu na velodromu, ki je bilo v Kranju 6. in 7. julija 2016, v kategoriji deklice A - vožnja na čas (2000 m), osvojila 3. mesto.
Tajda Hamler je članica KK TBP Lenart in je na državnem prvenstvu na velodromu, ki je bilo v Kranju 6. in 7. julija 2016, v kategoriji deklice A - vožnja na čas (500 m), osvojila 2. mesto.
Rene Hercog je tekmovalec Judo kluba Branik iz Maribora, ki je na državnem prvenstvu v Beltincih, v kategoriji mlajših kadetov nad 81 kg, osvojil 2. mesto.
Tai Kmetič je na mednarodnem tekmovanju tolkalistov Beograd 2018, v kategoriji od 10 do 12 let, osvojil 1. mesto.
Eva Kurnik se je 18. 1. 2018 udeležila Mednarodnega tekmovanja solo pevcev Lazar Jovanović v Beogradu, ki velja za enega večjih opernih tekmovanj v tem delu Evrope, saj se ga vsako leto udeleži preko sto tekmovalcev iz skoraj desetih držav. Na tem tekmovanju lahko mladi pevci pred mednarodno žirijo uveljavljenih opernih pevcev in pedagogov pokažejo svoje znanje. Eva je v svoji kategoriji (predkategorija /A) osvojila 1. nagrado.
Mija Marušič pleše moderni ples pri Plesni izbi Maribor. Na državnem tekmovanju Pika miga, ki je bilo 6. oktobra 2017 v Velenju, je s plesno skupino za nastop Odsevi prejela zlato priznanje.
Klara Petek je več let plesala balet v baletni šoli v Lenartu in zadnja leta pleše v Mariboru. Letos je bila izbrana za vlogo v znanem pravljičnem baletu Hrestač.
Hana Pivljakovič je 3. 2. 2018 na mednarodnem festivalu Master Dance Festival - Lukec Open, ki je potekal v Brežicah, s skupino Unlimited osvojila srebrno priznanje.
Hana Pivljakovič je osvojila srebrno priznanje na Rolly dance open, ki je bilo 19. 5. 2018 v Mariboru.
Nik Rojko je član KK TBP Lenart, ki je na državnem prvenstvu na velodromu v Kranju 6. in 7. julija 2016, v kategoriji Dečki A - vožnja na točke, osvojil 2. mesto.
Gaja Rojs je na državnem prvenstvu WKSA, v kategoriji kate deklice – malčice beli pas, osvojila 3. mesto.
Gaja Rojs je na državnem prvenstvu WKSA, v kategoriji kate ekipno deklice, osvojila 3. mesto.
Sara Rojs je na državnem prvenstvu WKSA, v kategoriji kate deklice – mladi zelen oz. moder pas, osvojila 1. mesto.
Sara Rojs je na državnem prvenstvu WKSA, v kategoriji kate ekipno deklice, osvojila 1. mesto.
Sara Rojs je na državnem prvenstvu WKSA, v kategoriji kumite deklice – mladi do 47 kg oz. kadetinje A do 45 kg, osvojila 2. mesto.
Tjaša Rojs je na državnem prvenstvu WKSA, v kategoriji kate deklice – malčice beli pas, osvojila 2. mesto.
Tjaša Rojs je na državnem prvenstvu WKSA, v kategoriji kate ekipno deklice, osvojila 3. mesto.
Nil Škerbot je član Judo kluba Duplek in je na državnem prvenstvu za mlajše člane, ki je bilo v Slovenski Bistrici 12. 5. 2018, v kategoriji do 55 kilogramov, osvojil 3. mesto.
Alen Živko je na 3. državnem tekmovanju v igranju na diatonično harmoniko za nagrado Cirila Demiana v starostni skupini 1.C osvojil srebrno nagrado.
Alen Živko je prejel srebrno priznanje na 12. Mednarodnem tekmovanju harmonikarjev za nagrado Avsenik 2018.

© 2004-2024 OŠ Voličina. Vse pravice pridržane. | 12. 4. 2024, 17:16 |