Oblak 365Arnes Učilnice

kontakt | šola | vrtec | novice | koledar | zaposleni | projekti | prehrana | naši uspehi | knjižnica | šport | povezave | IP | galerija | video | šolarček

Naši uspehi

Šolsko leto 2022/2023
Šolsko leto 2021/2022
Šolsko leto 2020/2021
Šolsko leto 2019/2020
Šolsko leto 2018/2019
Šolsko leto 2017/2018
Šolsko leto 2016/2017
Šolsko leto 2015/2016
Šolsko leto 2014/2015
Šolsko leto 2013/2014
Šolsko leto 2012/2013
Šolsko leto 2011/2012
Šolsko leto 2010/2011
Šolsko leto 2009/2010
Šolsko leto 2008/2009
Šolsko leto 2007/2008
Šolsko leto 2006/2007
Šolsko leto 2005/2006
Šolsko leto 2004/2005
Šolsko leto 2003/2004
Šolsko leto 2002/2003
Šolsko leto 2001/2002
Šolsko leto 2000/2001
Šolsko leto 2013/2014  [ pomoč ]

Zlata priznanja iz znanja


Zala Jug za uspeh na tekmovanju za Cankarjevo priznanje iz znanja slovenščine (mentorica Ksenija Trinko)
Domen Leš za uspeh na tekmovanju za Stefanovo priznanje iz znanja fizike (mentor Davorin Žižek)

Srebrna priznanja iz znanja


Matic Goznik za uspeh na tekmovanju iz Vesele šole (mentorica Alanka Knuplež)
Matic Goznik za uspeh na tekmovanju za Vegovo priznanje iz znanja matematike (mentorica Natalija Ornik Kramberger)
Tina Goznik za uspeh na tekmovanju iz Vesele šole (mentorica Alanka Knuplež)
Tina Goznik za uspeh na tekmovanju iz znanja zgodovine (mentorica Zdenka Ekselenski)
Tina Goznik za uspeh na tekmovanju za Proteusovo priznanje iz znanja biologije (mentorica Mojca Dajčman)
Zala Jug za uspeh na tekmovanju za Cankarjevo priznanje iz znanja slovenščine (mentorica Ksenija Trinko)
Zala Jug za uspeh na tekmovanju za Vegovo priznanje iz znanja matematike (mentorica Petra Šuman)
Domen Leš za uspeh na tekmovanju za Stefanovo priznanje iz znanja fizike (mentor Davorin Žižek)
Domen Leš za uspeh na tekmovanju za Vegovo priznanje iz znanja matematike (mentorica Petra Šuman)
Katarina Leš za uspeh na tekmovanju iz Vesele šole (mentorica Alanka Knuplež)
Dominik Petko za uspeh na tekmovanju iz Vesele šole (mentorica Alanka Knuplež)
Larissa Vogrin za uspeh na tekmovanju iz Vesele šole (mentorica Alanka Knuplež)
Sara Vogrin za uspeh na tekmovanju za Vegovo priznanje iz znanja matematike (mentorica Petra Šuman)

Drugi izjemni dosežki


Domen Leš je prejemnik Diamantnega kenguruja, ki ga prejmejo tisti učenci devetega razreda, ki so v vsakem razredu uspeli osvojiti bronasto priznanje na tekmovanju iz znanja matematike.

Izreden uspeh na učnem področju v vseh letih šolanja


Tina Goznik
Zala Jug
Domen Leš
Jure Recek
Sara Vogrin

Izjemni dosežki na športnem področju


ŠKL ekipa šole je osvojila 3. mesto v tekmovanju ŠKL – mali nogomet. Ekipo so sestavljali Natalija Krajnc, Ines Ulbl, Tinkara Sternad, Sara Korošec, Lia Ludvik, Lana Lašič, Katarina Šuster, Mihael Dobaja, Marko Bračko, Tadej Tkalec, Rok Sužnik, Aljaž Ruis, Matic Goznik, Žan Šprajc Žagavec, Luka Horvat, Aljaž Goznik in David Ahmetović. (mentorica Petra Cvikl Marušič)
Sara Korošec je v okviru Šolskega plesnega festivala na državnem tekmovanju v kategoriji plesnih parov s plesalcem Juretom Recekom v znanju angleškega valčka, čačaja in rock'n'rolla osvojila 3. mesto (mentorica Petra Cvikl Marušič)
Jure Recek je v okviru Šolskega plesnega festivala na državnem tekmovanju v kategoriji plesnih parov s plesalko Saro Korošec v znanju angleškega valčka, čačaja in rock'n'rolla osvojil 3. mesto (mentorica Petra Cvikl Marušič)

Izjemni dosežki na področju naravoslovja in tehnike


Kaja Bela je v skupini šestih učencev 9. razreda v raziskovalni kategoriji Vodni detektiv za učence III. triade na temo Voda in energija osvojila 3. mesto (mentorica Irena Fišer)
Tina Goznik je v skupini šestih učencev 9. razreda v raziskovalni kategoriji Vodni detektiv za učence III. triade na temo Voda in energija osvojila 3. mesto (mentorica Irena Fišer)
Zala Jug je v skupini šestih učencev 9. razreda v raziskovalni kategoriji Vodni detektiv za učence III. triade na temo Voda in energija osvojila 3. mesto (mentorica Irena Fišer)
Sara Korošec je v skupini šestih učencev 9. razreda v raziskovalni kategoriji Vodni detektiv za učence III. triade na temo Voda in energija osvojila 3. mesto (mentorica Irena Fišer)
Domen Leš je v skupini šestih učencev 9. razreda v raziskovalni kategoriji Vodni detektiv za učence III. triade na temo Voda in energija osvojil 3. mesto (mentorica Irena Fišer)
Dominik Petko je na državnem tekmovanja Društva pljučnih in alergijskih bolnikov Slovenije z naslovom Zdrav dih za navdih za svoj izdelek prejel zlato trstiko (mentorica Irena Fišer)
Katarina Šuster je na državnem tekmovanju v konstruktorstvu, smer tehnično risanje, v kategoriji Cici-cad osvojila 4. mesto (mentor Davorin Žižek)
Sara Vogrin je v skupini šestih učencev 9. razreda v raziskovalni kategoriji Vodni detektiv za učence III. triade na temo Voda in energija osvojila 3. mesto (mentorica Irena Fišer)

Izjemni dosežki, povezani z zunanjimi mentorji


KMN Slovenske gorice U13 so osvojili 1. mesto in postali državni prvaki v Futsalu U13. Ekipo so sestavljali Mihael Dobaja, Marko Bračko, Luka Horvat, Aljaž Ruis, Rok Sužnik, Matic Goznik, Žan Šprajc Žagavec, Žan Rebernik, Aljaž Goznik, Matic Matija Horvat, Nik Kostanjevec, Jan Fras, Rene Capl in Alen Ruis.
Hera Agapito Masten je tekmovalka Karate kluba WKSA Duplek, ki je na odprtem balkanskem prvenstvu v karateju (kate) v Podlehniku osvojila 3. mesto.
Tilen Caf je tekmovalec Ju-jitsu kluba Nippon Lenart, ki je na državnem prvenstvu v Ju-jitsu v kategoriji za dečke do 64 kg osvojil 2. mesto.
Rene Hercog je tekmovalec Judo kluba Branik iz Maribora, ki je na državnem prvenstvu v kategoriji od 50 do 55 kg osvojil 1. mesto in postal državni prvak.
Katarina Leš je članica sabljaškega kluba Branik, ki je na državnem prvenstvu v kategoriji U12 - meč deklice C osvojila 2. mesto.
Katarina Leš je članica sabljaškega kluba Branik, ki je na državnem prvenstvu v kategoriji U14 - meč deklice B osvojila 3. mesto.
Lia Ludvik je tekmovalka Judo kluba Duplek, ki je na državnem tekmovanju v kategoriji mlajše kadetinje do 57 kg osvojila 3. mesto.
Nik Mesarec je tekmovalec Karate kluba WKSA Duplek, ki je na državnem prvenstvu WKSA v kategoriji karate posamezno za dečke, stare 10 let, osvojil 3. mesto.
Nik Mesarec je tekmovalec Karate kluba WKSA Duplek, ki je na odprtem balkanskem prvenstvu v karateju (kumite) v Podlehniku osvojil 3. mesto.
Alen Preložnik je na svetovnem prvenstvu ITF v taekwondoju, ki je potekalo v Benidormu v Španiji, v kategoriji do 50 kg osvojil odlično 3. mesto.
Alen Preložnik je na tekmovanju za evropski pokal v Kickboxingu, ki je bil organiziran na Hrvaškem, v kategoriji Light Contact (LC) do 47 kg osvojil 1. mesto.
Alen Preložnik je osvojil 1. mesto v Light Contact (LC) in s tem naslov državnega prvaka v Kickboxingu med starejšimi kadeti v kategoriji do 47 kg.
Alen Preložnik je osvojil 1. mesto v Light Contact (LC) in s tem naslov državnega prvaka v Kickboxingu med starejšimi kadeti v kategoriji do 50 kg.
Alen Preložnik je tekmovalec Keather Hwarang Maribor, ki je bil razglašen za najperspektivnejšega športnika Slovenskih goric za leto 2013.
Alen Preložnik se je udeležil dveh tekmovanj za svetovni pokal v Kickboxingu, ki sta bili v Avstriji in Italiji, ter se z obeh vrnil kot zmagovalec, v kategoriji Light Contact (LC) do 47 kg.
Sara Rojs je tekmovalka Karate kluba WKSA Duplek, ki je na državnem prvenstvu WKSA v kategoriji karate posamezno za deklice od 7. do 9. leta osvojila 1. mesto.
Sara Rojs je tekmovalka Karate kluba WKSA Duplek, ki je na odprtem balkanskem prvenstvu v karateju (kumite) v Podlehniku osvojila 2. mesto.

© 2004-2024 OŠ Voličina. Vse pravice pridržane. | 5. 3. 2024, 8:55 |