Pomoč pri prijavi v MS Teams

kontakt | šola | vrtec | novice | koledar | zaposleni | projekti | prehrana | naši uspehi | knjižnica | šport | povezave | IP | galerija | video | šolarček | vreme

Vrtec

Vrtec Voličina in vrtec Selce.

Vrtčevske novice
Adobe Acrobat dokument LDN vrtca 2020/2021
Adobe Acrobat dokument Vloga za vpis otroka v vrtec
Vrtčevske novice

skupina: šolsko leto:

sreda, 16. 12. 2020, 11:46
objavila Klavdija Žabčič

Snežinke
Zvezdice
Lunice
Mavrice
Sončki
Kako skrbeti za otrokovo duševno zdravje

Spoštovani starši! V teh časih je največje breme prav na najbolj ranljivih, to so otroci. Zato moramo poskrbeti, da ostajajo zdravi v najširšem smislu. Tu imate nekaj opomnikov, kako poskrbite zanje.

Skrb za otrokovo duševno zdravje - z nasmehom
Skrb za otrokovo duševno zdravje - z objemom
četrtek, 19. 11. 2020, 18:26
objavila Nina Sirk

Snežinke
Zvezdice
Lunice
Mavrice
Sončki
1. razred
2. razred
3. razred
4. razred
5. razred
6. razred
7. razred
8. razred
9. razred
Tradicionalni slovenski zajtrk

Vsak tretji petek v novembru obeležujemo Dan slovenske hrane. To je tudi priložnost, da podpremo slovenske pridelovalce in predelovalce hrane, da posežemo po lokalno pridelani hrani, podpremo prizadevanja za ohranjanje čistega, zdravega okolja, ohranjanje podeželja ter seznanjanje mladih s postopki pridelave in predelave hrane. Na ta dan se vsako leto otroci v šolah in vrtcih veselijo Tradicionalnega slovenskega zajtrka, letošnji jubilejni že deseti pa zaradi trenutnih epidemioloških razmer ne bo potekal v šolah in vrtcih.

Zato vas vabim, da tudi vi obeležite Dan slovenske hrane in če je le možno si pripravite Tradicionalni slovenski zajtrk v krogu družine in vaših bližnjih.

Slogan letošnjega Tradicionalnega slovenskega zajtrka je "Zajtrk z medom – super dan!" Praznujmo skupaj.

sreda, 11. 11. 2020, 21:18
objavila Simona Čuček

Snežinke
Zvezdice
Lunice
Mavrice
Sončki
1. razred
2. razred
3. razred
4. razred
5. razred
6. razred
7. razred
8. razred
9. razred
Mala pozornost za veliko veselje

Dragi otroci, šolarji, vabimo vas, da sodelujete v projektu "MALA POZORNOST ZA VELIKO VESELJE", s katerim želimo osrečiti čim več starostnikov in na njihove obraze risati nasmehe in iskrice v očeh. Cilj projekta, ki ga organizira ga. Ana Petrič, je, da zapišemo 21 tisoč prazničnih voščil za 21 tisoč starejših, ki bivajo v domovih in centrih za starejše v Sloveniji. Če želite sodelovati, napišite kratko pismo ali voščilo z lepimi željami in pozitivnimi mislimi. Voščilo naj bo napisano na roko, črke pa morajo biti dovolj velike in berljive. Glede na to, da znate biti tudi zelo ustvarjalni, lahko izdelate svojo voščilnico. V priloženi priponki boste našli natančnejša navodila za sodelovanje. Zdaj pa v akcijo, že z malo pozornostjo lahko veliko naredimo in koga razveselimo. Bodite prijazni!

MALA POZORNOST ZA VELIKO VESELJE
petek, 16. 10. 2020, 14:09
objavila Jelka Lešnik

Mavrice
Jesen

V mesecu oktobru nadaljujemo z zanimivimi in zabavnimi dejavnostmi – prepevamo, plešemo, rišemo, izrezujemo, lepimo, se igramo. Veliko časa preživimo v gozdu, kjer nabiramo kostanje, želod in žir. Deževne dni izkoristimo za sprehod po dežju in čofotanju po lužah.

V gozduPlesOdšli smo v kino.Kuhani kostanji so zelo slastni.Moj ježek bo najlepši...Pod dežniki...Čofotanje po lužah...
četrtek, 24. 09. 2020, 8:39
objavila Klavdija Žabčič

Snežinke
Zvezdice
Lunice
Mavrice
Sončki
Atletska zveza Slovenije: “Množični tek otrok – Začni mlad, tekmuj pošteno”

V sredo, 23. 9. 2020, smo se udeležili vseslovenske akcije Atletske zveze Slovenije: “Množični tek otrok – Začni mlad, tekmuj pošteno”. Otroci vseh oddelkov so tekli, se zabavali in spodbujali med sabo. Za udeležbo v akciji so vsi tekači prejeli priznanje. Čestitamo!

LuniceLuniceMavriceMavriceSončkiZvezdiceZvezdiceSončkiLunice
četrtek, 10. 09. 2020, 14:09
objavila Jelka Lešnik

Mavrice
Živ žav okrog nas

Skupino Mavrice v vrtcu Selce obiskuje 20 otrok, starosti od treh do šest let. Preko raznih socialnih in spontanih iger smo že stkali nitke prijateljstva in se imamo lepo. Veseli smo lepega sončnega vremena, saj lahko veliko časa preživimo na igralih našega igrišča. V okolici vrtca odmeva veseli živ žav

Veselje je pri nas domaIgra otrokDruženje ob igriSpretnost na poganjalcihNaš avtoUmetniki

© 2004-2021 OŠ Voličina. Vse pravice pridržane. | četrtek, 28. 01. 2021, 13:52