Oblak 365Arnes Učilnice

kontakt | šola | vrtec | novice | koledar | zaposleni | projekti | prehrana | naši uspehi | knjižnica | šport | povezave | IP | galerija | video | šolarček

Naši uspehi

Šolsko leto 2022/2023
Šolsko leto 2021/2022
Šolsko leto 2020/2021
Šolsko leto 2019/2020
Šolsko leto 2018/2019
Šolsko leto 2017/2018
Šolsko leto 2016/2017
Šolsko leto 2015/2016
Šolsko leto 2014/2015
Šolsko leto 2013/2014
Šolsko leto 2012/2013
Šolsko leto 2011/2012
Šolsko leto 2010/2011
Šolsko leto 2009/2010
Šolsko leto 2008/2009
Šolsko leto 2007/2008
Šolsko leto 2006/2007
Šolsko leto 2005/2006
Šolsko leto 2004/2005
Šolsko leto 2003/2004
Šolsko leto 2002/2003
Šolsko leto 2001/2002
Šolsko leto 2000/2001
Šolsko leto 2018/2019  [ pomoč ]

Zlata priznanja iz znanja


Neja Hadžiselimović za uspeh na tekmovanju za Cankarjevo priznanje iz znanja slovenščine (mentorica Ksenija Trinko)
Alen Sužnik za uspeh na tekmovanju za Vegovo priznanje iz znanja matematike (mentorica Petra Munda)

Srebrna priznanja iz znanja


Vid Caf za uspeh na tekmovanju iz znanja angleščine (mentorica Irena Zgaga)
Dora Egghart za uspeh na tekmovanju iz Vesele šole (mentorica Alanka Knuplež)
Dora Egghart za uspeh na tekmovanju za Cankarjevo priznanje iz znanja slovenščine (mentorica Ksenija Trinko)
Vito Egghart za uspeh na tekmovanju iz Vesele šole (mentorica Alanka Knuplež)
Neja Hadžiselimović za uspeh na tekmovanju za Cankarjevo priznanje iz znanja slovenščine (mentorica Ksenija Trinko)
Neja Hadžiselimović za uspeh na tekmovanju za Proteusovo priznanje iz znanja biologije (mentorica Irena Fišer)
Manja Kurnik za uspeh na tekmovanju iz znanja geografije (mentorica Zdenka Ekselenski)
Julija Sirk za uspeh na tekmovanju iz Vesele šole (mentorica Alanka Knuplež)
Julija Sirk za uspeh na tekmovanju iz znanja o sladkorni bolezni (mentorica Irena Fišer)
Julija Sirk za uspeh na tekmovanju iz znanja zgodovine (mentorica Zdenka Ekselenski)
Julija Sirk za uspeh na tekmovanju za Proteusovo priznanje iz znanja biologije (mentorica Irena Fišer)
Maks Šešerko za uspeh na tekmovanju iz Vesele šole (mentorica Alanka Knuplež)
Žiga Šešerko za uspeh na tekmovanju iz Vesele šole (mentorica Alanka Knuplež)
Žiga Šešerko za uspeh na tekmovanju za Vegovo priznanje iz znanja matematike (mentorica Petra Šuman)

Drugi izjemni dosežki


Zoja Mlinarič je bila na poskusnem preverjanju NPZ v 3. razredu pri slovenščini 100 % uspešna, osvojila je vse možne točke (mentorica Simona Čuček)
Lucija Sivec je bila na poskusnem preverjanju NPZ v 3. razredu pri slovenščini 100 % uspešna, osvojila je vse možne točke, (mentorica Simona Čuček)

Izreden uspeh na učnem področju v vseh letih šolanja


Vid Caf
Dora Egghart
Julija Sirk
Urban Šuster

Zlata priznanja


Maša Čuček za uspeh na zgodovinskem kvizu na temo "Zgodovina človekovega osvajanja vesolja" (mentorica Zdenka Ekselenski)
Alex Fekonja za uspeh na zgodovinskem kvizu o življenju in delu Rudolfa Maistra (mentorica Zdenka Ekselenski)
Klara Herga za uspeh na zgodovinskem kvizu na temo "Zgodovina človekovega osvajanja vesolja" (mentorica Zdenka Ekselenski)
Lana Hubernik za uspeh na zgodovinskem kvizu o življenju in delu Rudolfa Maistra (mentorica Zdenka Ekselenski)
Ana Kurnik za uspeh na zgodovinskem kvizu o življenju in delu Rudolfa Maistra (mentorica Zdenka Ekselenski)
Manja Kurnik za uspeh na zgodovinskem kvizu na temo "Zgodovina človekovega osvajanja vesolja" (mentorica Zdenka Ekselenski)

Izjemni dosežki na športnem področju


Hera Agapito Masten je na področnem tekmovanju Šolskega plesnega festivala v latinskoameriških plesih s plesalko Saro Rojs osvojila 3. mesto (mentorica Petra Cvikl Marušič)
Matic Čeh je na Mini atletski olimpijadi Atletskega društva Štajerska Maribor, v kategoriji teka na 600 m za dečke 2007-2008, osvojil 3. mesto (mentorica Petra Cvikl Marušič)
Julija Horvat je na področnem tekmovanju Šolskega plesnega festivala med mlajšimi pari (do vključno šestega razreda) v latinskoameriških plesih s plesalko Mijo Marušič osvojila 1. mesto (mentorica Petra Cvikl Marušič)
Julija Horvat je na področnem tekmovanju Šolskega plesnega festivala med mlajšimi pari (do vključno šestega razreda) v standardnih plesih s plesalko Mijo Marušič osvojila 2. mesto (mentorica Petra Cvikl Marušič)
Ema Kovač je na področnem tekmovanju Šolskega plesnega festivala v latinskoameriških plesih s plesalko Laro Lešnik osvojila 2. mesto (mentorica Petra Cvikl Marušič)
Enej Kramberger je na Mini atletski olimpijadi Atletskega društva Štajerska Maribor, v kategoriji teka na 60 m za dečke 2007-2008, osvojil 1. mesto (mentorica Petra Cvikl Marušič)
Lara Lešnik je na področnem tekmovanju Šolskega plesnega festivala v latinskoameriških plesih s plesalko Emo Kovač osvojila 2. mesto (mentorica Petra Cvikl Marušič)
Nejc Letnik je na področnem tekmovanju Šolskega plesnega festivala v standardnih plesih s plesalko Sašo Letonja osvojil 3. mesto (mentorica Petra Cvikl Marušič)
Saša Letonja je na področnem tekmovanju Šolskega plesnega festivala v standardnih plesih s plesalcem Nejcem Letnikom osvojila 3. mesto (mentorica Petra Cvikl Marušič)
Mija Marušič je na področnem tekmovanju Šolskega plesnega festivala med mlajšimi pari (do vključno šestega razreda) v latinskoameriških plesih s plesalko Julijo Horvat osvojila 1. mesto (mentorica Petra Cvikl Marušič)
Mija Marušič je na področnem tekmovanju Šolskega plesnega festivala med mlajšimi pari (do vključno šestega razreda) v standardnih plesih s plesalko Julijo Horvat osvojila 2. mesto (mentorica Petra Cvikl Marušič)
Lucija Mesarec je na področnem tekmovanju Šolskega plesnega festivala v latinskoameriških plesih s plesalko Vaneso Živko osvojila 1. mesto (mentorica Petra Cvikl Marušič)
Teo Pivec je na Mini atletski olimpijadi Atletskega društva Štajerska Maribor, v kategoriji teka na 200 m za dečke 2011-2012, osvojil 3. mesto (mentorica Petra Cvikl Marušič)
Amadej Ploj je na Mini atletski olimpijadi Atletskega društva Štajerska Maribor, v kategoriji teka na 60 m za dečke 2007-2008, osvojil 2. mesto (mentorica Petra Cvikl Marušič)
Amadej Ploj je na področnem posamičnem prvenstvu v atletiki za osnovne šole, v kategoriji teka na 60 m za mlajše učence, osvojil 3. mesto (mentorica Petra Cvikl Marušič)
Kristjan Risek je na področnem prvenstvu v plavanju med neregistriranimi tekmovalci na 50 m prosto osvojil srebrno medaljo (mentorica Petra Cvikl Marušič)
Sara Rojs je na področnem tekmovanju Šolskega plesnega festivala v latinskoameriških plesih s plesalko Hero Masten Agapito osvojila 3. mesto (mentorica Petra Cvikl Marušič)
Vanesa Živko je na področnem tekmovanju Šolskega plesnega festivala v latinskoameriških plesih s plesalko Lucijo Mesarec osvojila 1. mesto (mentorica Petra Cvikl Marušič)

Izjemni dosežki na kulturnem področju


Lucija Mesarec je prejela nagrado mednarodnega likovnega natečaja Lidice 2018, ki ji jo je izročila veleposlanica Češke republike, dr. Věra Zemanová, in minister pristojen za šolstvo, dr. Jernej Pikalo (mentor Brane Lazič)
Neža Štruc je prejela nagrado regijskega likovnega natečaja na temo Naravne in druge nesreče - Neurje in se je s svojo grafiko uvrstila na državni izbor (mentor Brane Lazič)
Ambrož Vugrinec je prejel nagrado mednarodnega likovnega natečaja Lidice 2018, ki mu jo je izročila veleposlanica Češke republike, dr. Věra Zemanová, in minister pristojen za šolstvo, dr. Jernej Pikalo (mentor Brane Lazič)

Izjemni dosežki na področju naravoslovja in tehnike


Nik Diego Damiš je na regijskem tekmovanju iz konstruktorstva in obdelave gradiv les osvojil 3. mesto (mentor Davorin Žižek)
Aleš Malek je na regijskem tekmovanju iz konstruktorstva in obdelave gradiv v disciplini iz učenčeve domače delavnice osvojil 2. mesto (mentor Davorin Žižek)
Angelika Rukav je na regijskem tekmovanju iz konstruktorstva in obdelave gradiv v znanju obdelave papirja osvojila 3. mesto (mentor Davorin Žižek)
Žiga Šešerko je na regijskem tekmovanju iz konstruktorstva in obdelave gradiv les osvojil 3. mesto (mentor Davorin Žižek)

Izjemni dosežki, povezani z zunanjimi mentorji


Brina Bezjak je z ekipo Mažoretnega kluba Lenart na 19. odprtem državnem prvenstvu MTZS v Kranju, v kategoriji Nižji nivo Team kadeti, osvojila 3. mesto.
Nejc Letnik je igralec ekipe KMN Slovenske gorice, ki je v državnem tekmovanju v futsalu U17 osvojila 2. mesto.
Gaja Rojs je na državnem prvenstvu WKSA, v kategoriji kate deklice – do 7 let, osvojila 1. mesto. Gaja je na istem tekmovanju, v kategoriji kumite deklice do 7 let, prav tako osvojila 1. mesto.
Sara Rojs je na državnem prvenstvu WKSA, v kategoriji kate mini kadetinje 13-14 let, osvojila 1. mesto.
Tjaša Rojs je na državnem prvenstvu WKSA, v kategoriji kate deklice – do 7 let, osvojila 3. mesto. Gaja je na istem tekmovanju, v kategoriji kumite deklice do 7 let, prav tako osvojila 2. mesto.
Alen Ruis je igralec ekipe KMN Slovenske gorice, ki je v državnem tekmovanju v futsalu U17 osvojila 2. mesto.

© 2004-2024 OŠ Voličina. Vse pravice pridržane. | 25. 7. 2024, 0:43 |